Salaris Daley Blind in 2022

Daley Blind Salaris Ajax

Daley Blind geboren op 9 maart 1990 is een prof voetballer die momenteel als verdediger voor Ajax speelt en uitkomt voor het nationale team Nederland. Dit is het salaris van Daley Blind.

Salaris van Daley Blind!

Dit verdiend Daley Blind per jaar! Sinds zijn jongen jaren voetbal Blind al voor Ajax. Na een wat moeizame start vond hij zijn draai in het team bij Ajax en daardoor verdiende hij ook een transfer naar Manchester United. Na vier jaar keerde Blind weer terug naar Ajax. Door deze transfer staat Blind qua salaris er goed voor. Naar verluidt krijgt hij 2,5 miljoen euro per jaar van Ajax. Echter denken wij dat ondertussen zijn salaris al richting de 3 miljoen euro per jaar gaat.

Kleding lijn van Daley Blind

Vingino is onlangs overgenomen door Tommy Hilfiger. Daley Blind heeft al meermaals samen met ze gewerkt om zijn eigen kleding uit te brengen. Momenteel heeft hij zijn derde kledinglijn uitgebracht. Dit staat symbool aan het teamwerk binnen een voetbalteam. Het logo op de Daley Blind collectie bestaat uit zijn initialen en heeft in totaal elf vlakken. Deze elf vlakken staan symbool voor de 11 spelers in een voetbalteam. Met dit leuke project houd die ook een mooi zakcentje over!

Zoveel geld geeft Daley Blind uit!

Blind is echt een familie mens. Dat zie je heel erg terug komen op zijn Instagram. Daarnaast vindt hij het ook belangrijk om met zijn goede vrienden af te spreken en leuke dingen te doen. Dit doet hij vooral in de vorm van vakanties. Elk moment dat Blind even vrij heeft van het voetballen is hij lekker aan het genieten met zijn familie of vrienden op een vakantie.

Blind zijn luxe leefstijl

Over zijn leefstijl hoeven we ons niet zorgen te maken. Daley Blind heeft namelijk een heel mooi penthouse op de Zuidas van Amsterdam. Maar de laatste berichten zijn dat hij een huis in Badhoevedorp heeft gekocht voor maar liefst 2 miljoen euro! Wat hij met en penthouse gaat doen is nog niet bekend.

Vermogen van Daley Blind

Het vermogen van Blind zal langzaam maar zeker in de tientallen miljoenen lopen. Hij schrijft de laatste vier jaar al ongeveer 3 miljoen euro bij vanuit Ajax en de jaren daarvoor bij Manchester United kreeg die ook een mooi salaris. Daarnaast is het wel duidelijk dat het goed zit met zijn vermogen als hij een penthouse van twee miljoen euro kan kopen en een huis in Badhoevedorp van twee miljoen euro.

De carrière van Blind

Blind begon zijn carrière in de jeugd van Ajax. In 2008 mocht hij voor het eerst debuteren in de hoofdmacht van Ajax. In de 2009 winter verhuurde Ajax hem aan FC Groningen. Aan het einde van zijn huurperiode verkochten ze hem ook bijna voor 1,5 miljoen euro. Echter kwam de deal nooit van de grond. De jaren erna kreeg hij wat kansen om weer in het eerste van Ajax te spelen en dat liet hij weten ook. Blind werd elk seizoen belangrijker en stond daardoor ook steeds vaker in de basis. In 2012 en 2013 maakte hij een zodanige indruk dat Manchester United geïnteresseerd in hem was. In de zomer van 2014 kocht Manchester United blind voor maar liefst 17,5 miljoen euro!

De eerste twee jaar in Engeland verliep goed voor hem totdat hij iets minder presteerde en vaker op de bank terecht kwam. In het seizoen 17/18 kwam hij zo weinig aan spelen toe dat Ajax wel weer interesse had om hem terug te halen. De Amsterdammers betaalde in de zomer van 2018 16 miljoen euro voor hem. Tot op heden is hij nog steeds een vaste waarde voor Ajax.

Hart problemen Daley Blind

Eind 2019 kreeg Blind slecht nieuws te horen. Hij werd gediagnostiseerd met Myocarditis. Myocarditis is een ontsteking van de hartspier. Bij hem was dit zo erg dat hij ritmestoornissen kreeg. Daardoor moest er een cardioverter-defibrillator geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat het hart een elektrische schok krijgt in het geval van een levensbedreigende hartritmestoornis. Gelukkig heeft Blind er zelf niet veel last meer van en kan hij gewoon blijven voetballen.

Dit zijn de salarissen van Ajax spelers!