Salaris Davy Klaassen in 2022

Davy Klaassen voetbal

Davy Klaassen geboren op 21 februari 1993 is een prof voetballer die momenteel als middenvelder voor Ajax speelt en uitkomt voor het nationale team van Nederland. Dit is het salaris van Davy Klaassen.

Salaris van Davy Klaassen!

Dit verdiend Davy Klaassen per jaar! Hij behoort nog niet tot de top verdieners bij Ajax maar als nog strijkt hij een mooie 2 miljoen euro per jaar op. Naast dit salaris krijgt hij jaarlijks ook nog bonussen. Echter zijn de details hiervan niet bekend.

Zoveel geld geeft Davy Klaassen uit!

Klaassen houd er wel van om zijn geld te besteden. Hij doet dat vooral mijn zijn vrienden en ook vaak met spelers van Ajax. Zoals je op zijn Instagram kan vinden heeft hij genoeg foto’s waar hij op mooie vakanties is of met zijn vrienden een grote boot huurt. En wie geeft hem ongelijk!

Klaassen zijn luxe leefstijl

Natuurlijk leeft hij een luxe leven. Hij heeft een mooi groot huis middenin Amsterdam ter waarde van 3 miljoen euro waar hij momenteel met zijn vriendin woont. Het huis heeft twee woonlagen en wat ook bijzonder is, is dat hij een tuin heeft middenin Amsterdam. Het schijnt ook zo te zijn dat hij dit huis zonder hypotheek heeft gekocht. Dus hieraan kunnen we opmaken dat hij de afgelopen jaren goed heeft verdiend aan zijn carrière.

De carrière van Klaassen

In zijn jeugdjaren speelde Klaassen bij HVV de Zebra’s en HSV Wasmeer, waar hij in 2003 gescout werd door Ajax. Bij Ajax speelde hij zeven jaar in de jeugd en tijdens een Champions League duel mocht Klaassen zijn debuut maken voor de hoofdmacht van Ajax. Hij maakte zijn Eredivisie debuut tegen NEC en binnen één minuut wist hij gelijk te scoren.

Hij speelde zes jaar voor Ajax toen hij een transfer maakte naar Everton in 2017. Hier liep het helaas niet zoals gepland en kwam die snel op de bank terecht. Waardoor die in 2018 naar Werder Bremen ging. Hier speelde hij twee jaar waarnaar die weer terug ging naar Ajax in 2020.

Dit zijn de salarissen van Ajax spelers!