Salaris Steven Berghuis in 2022

Steven Berghuis Salaris Ajax

Steven Berghuis geboren op 19 december 1991 is een prof voetballer die momenteel als middenvelder voor Ajax speelt en uitkomt voor het nationale team van Nederland. Dit is het salaris van Steven Berghuis.

Salaris van Steven Berghuis!

Dit verdiend Steven Berghuis per jaar! Het zal je niet verbazen dat Berghuis een van de top verdieners is bij Ajax. Hij strijkt een slordige 4 miljoen euro per jaar op. Terwijl Ajax hem maar voor 5,5 miljoen euro van Feyenoord heeft overgenomen. Naast dit gigantische salaris krijgt hij jaarlijks ook nog bonussen. Echter zijn de details hiervan niet bekend.

Zoveel geld geeft Steven Berghuis uit!

Online is niet veel te vinden over het leven van Berghuis. Op zijn Instagram plaatst die soms wat vakantie kiekjes en vooral voetbal foto’s. Natuurlijk spendeert die ook graag tijd met zijn vrouw en dochter. Zo nu en dan zie je daar een foto van voorbij komen van een vakantie. Meer dan dat ga je ook niet vinden. Wel weten we dat hij nog steeds in Rotterdam woont. Hij heeft daar een mooi huis van 150 vierkante meter, waarmee hij over de Maas kijkt en uitzicht heeft op de skyline van Rotterdam. De prijs van zijn huis komt op een slordige 720.000 euro neer. Hiervoor hoefde hij geen hypotheek af te sluiten.

De carrière van Berghuis

Berghuis brak door in de jeugd van Twente. In 2011 maakte hij zijn debuut bij de hoofdmacht van Twente. In 2012 vertrok Berghuis naar AZ voor een bedraag van 500.000 euro. Drie jaar later klopte een mooie Engelse club aan bij AZ. Watford wou Berghuis graag hebben en betaalde daar maar liefst 6,5 miljoen euro voor. Helaas kwam die daar niet veel aan spelen toe, waardoor die een jaar later uitgeleend werd aan Feyenoord. Die betaalde na de leen periode 6,5 miljoen voor Berghuis. Hier kende hij weer een paar goede jaren waarna hij de pikante overstap maakte naar Ajax voor 5,5 miljoen euro. Hier speelt hij tot op heden nog.

Dit zijn de salarissen van Ajax spelers!