Salaris Steven Bergwijn in 2022

Salaris Steven Bergwijn Ajax 2022

Steven Charles Bergwijn geboren op 8 oktober 1997 is een prof voetballer die momenteel als aanvaller voor Ajax speelt en uitkomt voor het nationale team van Nederland. Dit is het salaris van Steven Bergwijn.

Salaris van Steven Bergwijn!

Wat is het salaris van Steven Bergwijn per jaar? Hij strijkt een slordige 4,6 miljoen euro per jaar op! Naast dat hij de duurste Ajax aankoop ooit is met 31,25 miljoen euro krijgt het ook nog eens het hoogste salaris bij Ajax. Naast dit gigantische salaris krijgt hij jaarlijks ook nog bonussen. Echter zijn de details hiervan nog niet bekend.

Zoveel geld geeft Steven Bergwijn uit!

Bergwijn houdt er wel van om lekker in de spotlight te leven. Op Instagram zie je geregeld een foto van een nieuwe auto voorbij komen of een vakantie waar hij in een 5 sterren hotel verblijfd. Ook had hij een groot appartement in Amsterdam wat hij verkocht heeft in 2020. Nu hij weer terug is in Amsterdam zal hij hier wel een beetje spijt van hebben.

Kinderen Steven Bergwijn

Dat Steven Bergwijn twee kinderen heeft is wel bekend, maar de manier hoe is wel interessant. Voordat hij van PSV naar Tottenham Hotspur ging was zijn ex vriendin zwanger. Het kind werd geboren maar de relatie werd gelijk stop gezet, omdat zijn vriendin er achter kwam dat hij ook met andere dames bezig was.

Nadat hij vertrokken was naar Londen bleef zijn ex vriendin met zijn zoontje achter. Bergwijn ging in Londen samen met een influencer wonen. Niet lang daarna bleek zij ook zwanger te zijn waardoor Bergwijn in korte tijd twee kinderen kreeg.

Bergwijn zijn luxe leefstijl

Natuurlijk leeft hij een luxe leven. Hij heeft een mooi groot huis in Londen , die inmiddels wel te koop zal staan. Hij koopt aan de lopende band dure auto’s en zal binnenkort ook wel een mooi groot huis/appartement in Amsterdam gaan kopen. Hij heeft natuurlijk de afgelopen jaren bij Tottenham Hotspur goed kunnen verdienen. Hij zal daar ongeveer 6,5 miljoen euro per jaar hebben gekregen.

De carrière van Bergwijn

Hij begon zijn carrière bij ASC Waterwijk. Daar werd die al snel opgepikt door de jeugdopleiding van Ajax. In 2011 zag hij geen kans bij Ajax en vertrok die naar de jeugdopleiding van PSV. Zijn eerste speelminuten in de hoofdmacht van PSV kwamen eind 2014. Hij mocht toen meedoen met een KNVB Beker wedstrijd.

In januari 2020 werden PSV en Tottenham Hotspur het eens over een transfersom en vertrok Bergwijn naar Tottenham Hotspur voor 30 miljoen euro. Hij tekende daar een contract van 5 jaar. De eerst maanden mocht hij gelijk spelen en scoorde ook in zijn eerste wedstrijd het openingsdoelpunt. Echter kort daarna kreeg hij een enkel blessure waardoor hij langere tijd niet kon spelen.

Na zijn blessure was het erg lastig voor hem en hij kwam amper aan spelen toe. Zo nu en dan kreeg hij een invalbeurt in de laatste 10 minuten. Hij had met zijn invalbeurten wel een aantal belangrijke doelpunten gemaakt, maar dat hielp hem niet om een basis plaats terug te krijgen.

In januari 2022 toonde Ajax interesse om Bergwijn over te nemen. Echter wou Tottenham Hotspur er niets van weten en kwam er geen transfer voor Bergwijn. In de zomer van 2022 probeerde Ajax het nogmaals en ditmaal met succes. Ajax betaalde een bedrag van 31,25 miljoen euro aan Tottenham Hotspur en bergwijn tekenende voor 5 jaar bij de Amsterdammers.

Dit zijn de salarissen van Ajax spelers!