Griezmann lijkt opweg naar Manchester United

Er gaan op het moment veel geruchten rond dat Barcelona bezig is met de komst van van spelers als Neymar en Lautaro Martínez. Om de deals rond te krijgen zal de Catalaanse grootmacht echter wel met miljoenen euro’s moeten gaan strooien. Er moeten dus spelers vertrekken deze zomer.

Volgens de Catalaanse sportkrant staan Griezmann, Rakitic, Arturo Vidal, Umtiti, Neto, Braithwaite, Coutinho en Carles Aleñá op de lijst om verkocht te worden. Van deze spelers zullen Griezmann en Coutinho waarschijnlijk de hoogste bedragen opleveren. Griezmann werd afgelopen zomer nog voor 120 miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid, maar tot op heden heeft die nog niet veel laten zien. Alleen voor Neymar zal ongeveer 230 miljoen betaald moeten worden.

Coutinho is met een transfersom van 160 miljoen zelfs de duurste aankoop van Barcelona ooit. De spelmaker speelt dit seizoen op huurbasis voor Bayern München en lijkt geen toekomst te hebben in Catalonië. Dat Braithwaite op deze lijst staat is overigens opmerkelijk. De Deen werd in februari nog als noodoplossing gekocht van Leganés, maar kreeg toen wel een contract tot medio 2024 onder zijn neus geschoven. Of we de Catalaanse sportkrant moeten geloven is nog over de discussiëren, maar het zo wel opmerkelijk zijn als ze Braithwaite gaan verkopen.

Mundo Deportivo weet te melden Griezmann op weg lijkt te zijn naar Manchester United. The Red Devils zouden de komst van de Fransman wel zien zitten. Daarnaast meld de krant dat voor hem het iconische rugnummer 7 is gereserveerd. In het verleden gedragen door onder meer George Best, David Beckham, Eric Cantona en Cristiano Ronaldo. De momenteel aan Inter verhuurde Sánchez was de laatste speler die nummer 7 droeg.