Wanneer komt FIFA 21 uit?

Wanneer komt FIFA 21 uit voetbal game

FIFA is wel het meest bekendste voetbal spel dat iedereen kent. Natuurlijk is er ook nog de concurrent PES, maar het merendeel van de online gamers speelt FIFA. Alleen de vraag die elk jaar weer naar voren komt is: Wanneer komt FIFA 21 uit?!


FIFA Demo

De eerste aanraking met FIFA 21 komt meestal met een demo uitvoering. Echter had Electronic Arts dit jaar besloten om geen demo uit te brengen. Met de simpele reden dat ze zich volledig wouden focussen op de game. Zodat deze ook op een Next-Gen console helemaal in orde was. Dit is wel opmerkelijk aangezien een demo een goede indruk van de game kan geven. Hierdoor is de kans groter dat het spel vaker verkocht word.FIFA Web app

Voor de FIFA Ultimate Team spelers onder ons wacht iedereen altijd vol smacht op de web app. Hierin kan je al je eigen team in Ultimate Team samenstellen en gaan traden zodat je wat geld hebt voordat de game echt uit komt. De FIFA web app is beschikbaar op 30 September 6 PM UK time. Voor de Nederlanders onder ons, dit is om 19:00 Nederlandse tijd op 30 september.


Early Access

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk op EA Play aan te schaffen. Hiermee krijg je eerder toegang tot nieuwe games van Electronic Arts. Je betaald hiervoor een jaarlijks bedrag en daarmee krijg je voordat de game daadwerkelijk uit komt een aantal uur speeltijd. Early Access voor FIFA 21 komt op 1 Oktober uit.FIFA 21

Wanneer komt FIFA 21 dan uit?! Dat is op 6 oktober voor gamers die de Ultimate Editie hebben besteld. Heb je de normale versie besteld, dan kan je FIFA spelen op 9 oktober. Soms is het wel even wachten op de koerier totdat je de game kan spelen. Aangezien de meeste van jullie een hard copy bestellen. Wil je FIFA direct spelen als het uit komt? Dan raden we je aan om de online versie via je console te kopen.

Heb je FIFA nog niet gekocht of gereserveerd? Koop FIFA 21 dan nu gelijk voor de PS4 of voor XBOX.