Wanneer komt FIFA 22 uit?

Wanneer komt FIFA 22 uit voetbal game

FIFA is wel het meest bekendste voetbal spel dat iedereen kent. Natuurlijk is er ook nog de concurrent PES, maar het merendeel van de online gamers speelt FIFA. Alleen de vraag die elk jaar weer naar voren komt is: Wanneer komt FIFA 22 uit?!FIFA Demo

De eerste aanraking met FIFA 22 komt meestal met een demo uitvoering. Normaal gesproken komt deze ongeveer 1 maand voordat de game uitkomt uit. Meestal is dit eind Augustus.


FIFA Web app

Voor de FIFA Ultimate Team spelers onder ons wacht iedereen altijd vol smacht op de web app. Hierin kan je al je eigen team in Ultimate Team samenstellen en gaan traden zodat je wat geld hebt voordat de game echt uit komt. De FIFA web app is beschikbaar op 22 September 6 PM UK time. Voor de Nederlanders onder ons, dit is om 19:00 Nederlandse tijd.


Early Access

Sinds enkele jaren is het ook mogelijk op EA Play aan te schaffen. Hiermee krijg je eerder toegang tot nieuwe games van Electronic Arts. Je betaald hiervoor een jaarlijks bedrag en daarmee krijg je voordat de game daadwerkelijk uit komt een aantal uur speeltijd. Early Access voor FIFA 22 komt op 24 September uit.FIFA 22

Wanneer komt FIFA 22 dan uit?! Dat is op 27 September voor gamers die de Ultimate Editie hebben besteld. Heb je de normale versie besteld, dan kan je FIFA spelen op 1 Oktober. Soms is het wel even wachten op de koerier totdat je de game kan spelen. Aangezien de meeste van jullie een hard copy bestellen. Wil je FIFA direct spelen als het uit komt? Dan raden we je aan om de online versie via je console te kopen.

Heb je FIFA nog niet gekocht of gereserveerd? Koop FIFA 22 dan nu gelijk voor de PS4, PS5, XBOX ONE of voor XBOX Series X.


FIFA Ultimate Team packs

De andere grote vraag is wat Electronic Arts met de packs / pakketjes gaat doen in de modes Ultimate Team. Sinds half Juni hebben ze namelijk in FIFA 21 Preview packs / pakketjes toegevoegd. Wat houdt dit in? Je kan nu een pack openen en zien wat je krijgt voordat je deze echt koopt met Ultimate Team coins of FIFA points. FIFA points kan je weer met echt geld aanschaffen in de store.

Hierdoor speelt EA natuurlijk in op het gok verbod wat in Belgie en Nederland een grote rol speelt. Deze twee landen vinden het niet verantwoord dat kinderen zo jong al met gokken in aanraking komen. Met deze aanpassing veegt EA deze discussie van de baan en zorgen ze er met één klap voor dat het gok aspect weg is.

Lees hier meer over FIFA packs worden verboden!