Leroy Sane op weg naar Barcelona of Real Madrid

Leroy Sane Manchester City voetbal

De toekomst van Sané is al langere tijd onzeker bij Manchester City. Afgelopen zomer leek de aanvaller nog naar Bayern München te gaan. Een zware knieblessure gooide echter roet in het eten. Hij heeft sinds 4 augustus geen wedstrijd meer gespeeld. Leroy Sané lijkt nu op weg te zijn naar Barcelona of Real Madrid.

BILD meldt woensdag dat Barcelona en Real concrete aanbiedingen hebben gedaan aan Sané. De linksbuiten ligt na dit seizoen nog maar een jaar vast bij City en heeft vooralsnog niks laten weten om zijn contract te verlengen. Sané staat niet altijd in de basis bij manager Guardiola en kiest daarom mogelijk eieren voor zijn geld.

Bayern is volgens de berichtgeving wel nog altijd de club met de meest interesse. Technisch directeur Salihamidzic heeft vorige week in LIAN Sports aangeschreven, dat naast Sané ook de belangen van Boateng behartigt. Hiermee hoopt hij meer kans te maken om Sané binnen te halen. Zijn verzoek was om snel een afspraak te maken om over Sané te praten.

Salihamidzic ziet in Sané een toptransfer en de sportbestuurder is bereid om zijn beoogde aanwinst een vijfjarig contract met een topsalaris aan te bieden. Bayern kreeg in de winter al te horen dat Sané wel interesse heeft om te verhuizen naar de Bayer. Nu met Barcelona en Real op de loer zal Bayern snel moeten ahndelen.