Scheidsrechters voor Super Sunday bekend

Gozubuyuk Ajax Az scheidsrechter

Serdar Gözübüyük is zondagavond de scheidsrechter bij de topper tussen Ajax en AZ. Eerder op de dag moet Dennis Higler het duel tussen PSV en Feyenoord in goede banen leiden.

De KNVB maakte dinsdagmiddag de scheidsrechters bekend. Gözübüyük krijgt assistentie van Charl Schaap en Jan de Vries in de Johan Cruijff Arena, terwijl Christiaan Bax de vierde official is. Clay Ruperti bedient de videoscheidsrechter, bijgestaan ​​door Richard Polman. De kraker tussen Ajax en AZ begint zondag om 20.00 uur. Gözübüyük floot eerder ook De Klassieker in Amsterdam.

Om 14.30 uur er staat ook een topper op het programma in Eindhoven tussen PSV en Feyenoord. Higler is de leider in het Philips Stadion. Johan Balder en Rens Bluemink zijn de assistenten, Jeroen Manschot de vierde official. Rob Dieperink is de VAR, Erik Kleinjan de assistent VAR.

De KNVB maakte ook meteen de arbiters bekend voor de halve finale in het TOTO KNVB bekertoernooi. De wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax op 4 maart wordt geleid door Björn Kuipers, een dag later is Jochem Kamphuis de scheidsrechter in de wedstrijd tussen Feyenoord en NAC Breda.